Sunday, August 23, 2015

Giveaway Anak Merdeka 2015

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png


Jom meriahkan GA sahabat kita, +Maria Firdz 
Sementara online ni, boleh la juga godek-godek join GA. Huhu

Nak join, klik banner atas ek.

Merundum

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Apala yang merundum ni yer. MPA ni la yang merundum. Bukan setakat merundum, jatuh tergolek-golek lagi. Penangan sakit buatan orang. Nak buat camne.

Sumber : Google

Bukan MPA merungut cuma bila dah berbadan dua ni, untuk yang kali ini, memang begitu kuat menguji dan menduga. Tapi MPA ambil ia daripada sudut positif. Kata mak MPA lain budak, lain pembawakannya. Betul la tu kot. Alhamdulillah, suami MPA faham dengan keadaan MPA dan selalu bagitau, "Agaknya, Allah uji sekarang sebab masa bersalin nanti Dia nak mudahkan kot".

Banyak betul yang MPA terlepas dan ter'miss'. Dapat tengok kat Fb tu pon kejap-kejap je. Alhamdulillah, tau juga la sikit-sikit perkhabaran sahabat-sahabat.

Kepada yang merindui MPA (ada ke ek?...hihi), MPA merindui kalian juga. Hehe

Okla, MPA tak berani nak berjanji tapi akan cuba sedaya upaya update blog MPA yang dah berhabuk tahap boleh buat bedak dah ni. Hehe

See u soon. ^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab