Ramadhan ke-2

Alhamdulillah

Assalamualaikum

Alhamdulillah, untuk Ramadhan ke-2 semalam, adalah seorang hamba Allah yang kerja sama2 dengan aku, tolong ambilkan bubur lambuk yang ada dekat masjid yang dekat ni je

Bukan aku sorang je dapat, dia ambilkan untuk semua pekerja perempuan.

Alhamdulillah

Yang Maggi Magic Meal tu pon dia gak yang kasi.

Alhamdulillah, yang tu project untuk weekend.

Harini, belum tau lagi camne.

Insya Allah, ada rezeki ada la.

Kalau takde, takpe.

Rezeki Allah kan banyak atas muka bumi ni.

Wallahu 'alam

Share:

0 THiNKiNG aBouT THiS

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^