AFB Feed

Sunday, September 06, 2015

Cuti-cuti Malaysia tanpa disangka

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

MPA lama tak bersiaran rupanya pergi cuti-cuti Malaysia. Hoho. Cuti la sangat dengan perut makin ke depan ni. Sekarang jalan sikit dah mengah dan kebas kaki kiri. Anggaplah dugaan Allah pada hambaNya yang mampu.

Nak tau kat mana cuti-cuti Malaysia MPA? Sebelum MPA tunjuk kat mana, MPA nak bagitau yang percutian MPA kalini makan masa yang lama. Berkemungkinan sebulan lebih. Sakan betul kan?. Tapi kalau sahabat dah tau nanti, bukan setakat kata MPA sakan, boleh mati kutu dibuatnya. Hahaha.

Okla, MPA bercuti sakan kat sini :


Kat hospital, katil 26. Bestnyer la kan. Huhu

Pada masa MPA taip entri ni, sebenarnya dah 3 hari MPA jadi penghuni katil ni. Staff nurse, doctor & cleaner dah jemu agaknya tengok muka MPA yang tak reti-reti ke nak balik. Hoho

Bukan MPA taknak balik, dah doktor pakar tak kasi balik. Redha jela ni.

Dah bercuti ni, bolehla update blog skit-skit. Daripada makan tido je, mau naik berat yang dah memang naik ni. Hihi

Nanti MPA cerita ya kenapa la dengan MPA ni nak cuti lama-lama kat katil 26 ni. Hoho

Jumpa lagi. ^_^

9 comments:

  1. Assalamualaikum....singgah sebentar....Semoga cepat sihatnya...

    ReplyDelete
  2. MPA sakit ke?semoga cepat sembuh :-)

    ReplyDelete
  3. La..knapa tu...tapi best apa..makan tido makan tido je.. :) Salam kenal n follow sini

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab