Saturday, March 12, 2016

8th Putrajaya International Hot Air Balloon

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png
Alhamdulillah
Insya Allah, sekarang sedang berlangsung 8th Putrajaya International Hot Air Balloon

Kalau dapat naik hot air balloon ni, mesti best. Tapi anak SAW kecik sangat lagi. Lagipon dah naik tu, kena la lawan rasa gayat, ye tak? Siapa yang pernah naik? SAW belum lagi tapi mungkin satu hari nanti kot, bukan dalam masa terdekat ni. Hehehe

Okla, cerita pasal Putrajaya Hot Air Balloon ni, agaknya mesti ada tiket kot nak masuk.
Di sini, SAW tolong sahabat ye untuk cek harga tiket hot air balloon ni.
Meh kita tengok kat bawah ni :
Senarai harga


Untuk mengetahui lebih lanjut, boleh layari http://myballoonfiesta.com/

Macam menarik kan? Rupanya malam pon ada.
Esok hari terakhir, jangan lepaskan peluang ye kepada yang berkesempatan tu. ^_^

4 comments:

  1. Aida nak gi. But last minit cancel :-(
    Syuhada demam mlm td hu hu...

    #GMBM

    ReplyDelete
  2. bestnye...tetiap tahun tak berpeluang....sedinya =(

    ReplyDelete
  3. aida da plan nak gi ari tu.
    syuhada demam jumaat.
    krn cuaca pun panas, cancel.
    so, next year la in shaa Allah :)

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab