AFB Feed

Tuesday, March 29, 2016

Susahnya nak konsisten

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png
Alhamdulillah
Aduhai, tak konsisten langsung update blog ni. Ikut suka dan ikut dan je. Plus ikut mood. Kesian pulak pada blog kesayangan ni. Bila writer's block, beginilah jadinya. Cemburu juga pada sahabat-sahabat yang berjaya up entry setiap hari. Huhu.


Teringin nak bergiat aktif dan konsisten macam dulu, tapi apa kan daya. Kita hanya merancang, Allah penentu segalanya.
Memang banyak tips untuk konsisten kat luar sana tapi nak tau jugak sahabat-sahabat SAW punya tips. Kalau ada pernah up entry, sharekan bole. Mana tau SAW bole apply ke. ^_^

3 comments:

  1. pernah up entri dulu... http://www.bubblynotes.com/2014/06/banyaknya-masa-iolss.html... tapi tak taulah sama ada boleh membantu ataupun tidak...hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. saya pun susah nak konsisten...dulu buat banyak blog tapi tak boleh fokus..sekarang ni cuma ada satu blog dan harap konsisten lah blog ini =)

    ReplyDelete
  3. x dpt aida nak share.
    sebab aida pun x konsisten :)
    kekangan masa.
    kat umah jarang dpt update.
    kat opis la.
    but bila keje byk, x update.

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab