AFB Feed

Thursday, April 03, 2014

Selamat Bertugas

Bismillahir Rahmaanir Rahim
Alhamdulillah

Mama rasa macam kureng je dengan entry minggu ni.
Bukan apa, sibuk dengan tugasan baru.
Fuh, rupanya kat sini banyak report nak kena prepare lagi-lagi awal-awal bulan.
Call masuk memang kurang tapi sini paper work memang banyak.
Berbeza sangat dengan tempat sebelum ini.

Sumber : Google

Dan dalam masa yang sama mama kena cepat pick up, tak boleh nak panas enjin lama sangat.
Sebab nak kawan sekerja yang ada dengan mama sekarang ni akan bercuti bersalin dalam awal bulan 7.
Terima kasih banyak-banyak pada sahabat-sahabat mama yang mendoakan kelancaran urusan mama.
Mama mendoakan yang sama buat semua sahabat-sahabat mama.

SELAMAT BERTUGAS!

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab