Wednesday, January 22, 2014

Company Blog

Bismillahir Rahmaanir Rahim
Alhamdulillah

Alhamdulillah, tempat kerja mama dah ada blog sekarang ni.
Sebenarnya dari awal bulan haritu, tapi mama je yang tak sempat nak cerita sebab sibuk dengan kad raya cina la, angpau la, limau mandarin la, deco-deco office la.


Layoutnya takla secanggih blogger tapi bole la untuk tatapan kami pekerja-pekerja di sini.
Profile photo mama gambar Amir la. Hehe

Kat sini bole la update cerita-cerita tapi segan pulak nak ngarut-ngarut. Hehe.
Jadi, sekarang mama ada 2 blog la nampaknya.
Rajin tu kena la lebih sikit. ^_^

Wallahua'lam

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab