Friday, January 24, 2014

Keputusannya...

Bismillahir Rahmaanir Rahim
Alhamdulillah

Semalam mama ada cerita kan yang ada lucky draw.
Mama memang berharap la yang best2.

Keputusannya adalah :


Alhamdulillah
Mama memang belum ada pon hair dryer lagi.

Betul sangat kan Allah bagi apa yang kita perlu,
bukan apa yang kita mahu.

Perancangan Allah adalah yang terbaik.
Dia tahu, mama lagi perlukan hair dryer daripada telefon, tv dan pelbagai yang lain tu.

Apa-apa pun, Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah.

P/S : Sori, gambar takde lagi sebab tengok keputusan je dulu. Barang belum ambil pon. Insya Allah, ada nanti mama upload ye. ^_^

Wallahua'lam

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab