Thursday, January 19, 2017

Hasil pertama

 photo bismillah-02.png
 photo salam6black.png
Alhamdulillah
Siap juga hasil pertama MPA sepanjang 5 bulan duduk rumah.
Amboi, lama betul MPA ambil masa sampai 5 bulan. Hihi. Bukan macamtu. Bila jadi surirumah sambil jaga anak ni, memang orang kata masa tu penuh dengan macam-macam aktiviti rumahtangga tapi ada juga masa lapangnya sikit-sikit, terutama bila anak-anak tidur dan maknya ni mata terang lagi sebab MPA bukan jenis yang tidur siang. 
Selain update blog ni, MPA nak juga ada hobi baru. Jadi, inilah hasilnya. Hihi. Nak pergi ke kelas, MPA memang tak dapat sebab tuntutan tugas menjaga Ain. Dalam zaman yang serba canggih ni, pelbagai tempat boleh kita belajar. Antaranya Youtube. Walaupun pada mulanya memang terkial-kial, tapi 'Practice make Perfect' kan?
Dalam hati, teringin juga jadikan hobi sebagai sumber pendapatan. Ok kan? Sebab ramai juga yang jadikan hobi sebagai sumber pendapatan. Insya Allah, mudah-mudahan ye boleh jadi sumber pendapatan.
Apa pula hobi sahabat MPA semua? Jom kongsikan. 
Wallahua'lam.

 photo DC347A584D917411A24728AD62EDEFF9.png

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab