Thursday, December 19, 2013

Kalendar dan Cuti Umum 2014

Bismillahir Rahmaanir Rahim
Alhamdulillah
Dah nak dekat hujung tahun ni, mesti ramai yang sibuk mencari kalendar kan.
Mama tak dapat lagi kalendar tahun depan.
Mama ada tanya daripada beberapa supplier dan sahabat-sahabat tapi belum ada lagi.
Insya Allah, tak lama lagi dapat la tu. Hehe
Nak tanya la pada sahabat-sahabat mama semua, bila kita dapat kalendar baru, 
apa yang pertama sekali kita tengok?
Kalau mama, mama tengok cuti hari raya, pastu baru tengok anniversary bila.
Dah tu, tengok pulak birthday mama, papa dan Amir jatuh hari apa.
Bukan apa, planning cuti. Hehe
Lagi-lagi tahun depan turn kami beraya di Perak.
Di sini, mama tolong sahabat mama semua planning cuti tahun depan.



Jadual ni boleh di download dari laman web : http://www.kabinet.gov.my/images/stories/kelepasanam/2014_merged.pdf
Bolehla sahabat semua tengok cuti umum berdasarkan negeri masing-masing.
Yela, ada negeri yang ambil cuti ni, ada yang tak.
Contohnya negeri Johor dan Kedah tak ambil cuti Tahun Baru 2014 tapi ambil cuti Awal Muharam.
Apa-apapon, selamat merancang percutian.
Wallahu'alam.

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab