Sunday, June 22, 2014

Alhamdulillah...terima kasih...

Bismillahir Rahmaanir Rahim
Alhamdulillah


Selamat hari Ahad!!!
Lambat betul bersiaran ye. Hehe

Hari ini, mak ayah mama ada buat kenduri tahlil serta doa selamat sempena kedatangan bulan Ramadhan.
Jadinya, agak sibuk sikit juga hari ini.
Tambahan pula, mama ada dapat jemputan, kenduri khawin kawan di Gombak.
Sekali jalan la bawak Amir berjalan. Hehe

Dalam awal minggu ni, mama dapat hadiah daripada sahabat blogger kita sebab menang GA anjuran +Mohamad Khairil  (Diari Jejaka Hangat). Alhamdulillah, menang top up RM 5. Jadi la kan. Pihak penganjur Whatsapp no topup, jadinya mama takde la gambar. Terima kasih banyak-banyak.

Selain itu, mama pon menang GA anjuran +D Deno. Hadiahnya doodle. Deno sent kat facebook. 
Comei kan doodle Deno.


Alhamdulillah, mama juga dapat hasil menang GA.


Alhamdulillah, bersyukur sangat. Terima kasih kepada yang memberi.

Tujuan sebanar untuk menambah kenalan dan support sahabat-sahabat tapi bila menang ni, memang bersyukur sangat sebab mostly En Random yang tolong pilih.

Apa-apapon, kalau ada yang sudi nak ajak join GA, meh jemput mama, jangan segan-segan ye.

Alhamdulillah...terima kasih...

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab