Wednesday, June 04, 2014

Selamat Pagi!!

Bismillahir Rahmaanir Rahim
Alhamdulillah
Selamat pagi semua!!
Amboi, senyap je mama yer 2-3 harini.
Minta maaf banyak-banyak tak update cerita.
Terima kasih banyak-banyak kepada yang masih sudi mengunjung.
Mama akan try slowly kunjung balik yer.
Weekend haritu mama balik kampung, Johor.
Mulanya ikut perancangan balik hari je hari Sabtu. Tapi di saat-saat akhir, abah mama ajak balik Jumaat malam disebabkan sepupu mama buat tahlil arwah baby dia yang mama ada cerita kat SINI sebagai tanda moral support kami.
Dengan kelam kabut, mama kemas baju dan segala barangan peribadi kami bertiga.
Alhamdulillah, nasib baik takde yang tertinggal.
Kalau ada yang tertinggal, alamatnya beli jela gamaknya.
Jadual memang full weekend haritu.
Jumaat malam - balik Ulu Tiram


Sabtu pagi - kenduri khawin sepupu di Ulu Tiram
Sabtu petang - gerak balik Mersing


Sabtu petang - mandi di Pantai Air Papan (sempat lagi...hehe)

Papa dengan Amir je...mama tukang ambil gambar...

Ahad tengahari - balik KL

Jumlah perjalanan : 788km

Jauh kan..kan..kan?
Sakit-sakit ni satu badan.huhu
Alhamdulillah, Amir sihat & tak demam
Secara keseluruhan, perjalanan dipermudahkan cuma tang bila balik sini, jalan jem dari Melaka sampai Senawang. Sampai Senawang, kami susur ikut LEKAS.
Dah nama LEKAS, lekas jela sampai. Hehe
Amir memang sihat, tapi mama pulak Sick Leave sebab tak sihat. Huhu
Alhamdulillah, harini dah sihat.

So, jom mulakan tugas...^_^

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab