AFB Feed

Thursday, September 11, 2014

Mydin Kids & Babies' Fair

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Alhamdulillah

Minta maaf, lambat bersiaran harini. Internet meragam pulak pagi-pagi ni.
Sebab cuaca mendung-mendung kot, internet pon jadi mendung. Ada ker?...

Tadi kawan tempat kerja mama ni ajak pergi Mydin jap cari barang sekolah anak dia.
Apa lagi, ada peluang, pergi la kejap, mana tau ada barang berkenan untuk Amir.
Mama Amir yang terlebih excited, Amir takde pape pon.

Mama sekadar belikan Amir blok lukisan dan warna, dah nak mula ajar Amir berkreativiti.
Masa bayar tu, nampak ada katalog Mydin.


Wah, sekarang Mydin tengah ada promosi : Mydin Kids & Babies' Fair.
Dari 11 hingga 22 September 2014.
Maksudnya dalam seminggu lebih ni jela dan mula hari ini.

Bolehla kawan-kawan jalan-jalan ke Mydin tengok-tengok barang keperluan anak-anak kita.
Mana tau dapat lebih murah daripada pasaraya yang lain.

SHARING IS CARING...^_^

17 comments:

  1. Replies
    1. Tadi ni saya g mydin masjid india ni...agaknya satu malaysia kot sebab tengok takde pulak area mna jer...

      Delete
  2. Wah ada promotion ek? Thanks for sharing...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah...bole la cari barang ash...kot-kot ada yang murah...

      Delete
  3. thanks for sharing

    salam perkenalan dr sue www.sihatitunikmat.com

    ReplyDelete
  4. Elok sgt tu kak klau nak bli yg ada diskaun kan

    ReplyDelete
  5. mydin kat sini macam tak best je.. hihi

    ReplyDelete
  6. Kalau ade baby zumal pun nak pi shopping. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  7. semua mydin ke...xtau pon..heeee

    ReplyDelete
  8. Salam sis.. Jom singgah blog CHK kathy..

    kathyrbain.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. semua mydin eh...waaaa..weekend ni kena ajak cik suami berkampung dekat mydin la jawabnya..hihi

    ReplyDelete
  10. memang murah pun shopping kat mydin..

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab