Tuesday, February 24, 2015

Proses vakum dan mengemop

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Fuh...fuh...fuh...uish, setakat kuis dan tiup, tak jalan dah ni. MPA vacuum sat ek.


Lepas vacuum, MPA nak mengemop jap yer semua.


Selalu kalau dah berhabuk sangat, kita kena vacuum dan mop. Kalau setakat vacuum tapi tak mop, rasa kaki masih tak selesa lagi. Betul tak?

Macam tu jugak blog MPA ni. Ni tengah vacuum dan mop balik blog MPA ni. Dah mula nampak tanda-tanda nak bersawang. Tapi Alhamdulillah, sempat diselamatkan. (ye ke?..hehe)

Kalau rumah, kita mop dan vacuum, dah shining-shining, mau silau dibuatnya. Tapi blog MPA ni belum la tahap shining lagi. Ada banyak lagi nak digilap dan dilap. Contohnya, Para Penasihat Bulanan. Masih bulan Januari lagi masa entri ni di taip, walhal bulan Februari dah nak berakhir.

Rasanya, sahabat-sahabat yang ada mengikuti perkembangan MPA (yang tak berapa kembang pun) kat Facebook, tau apa yang MPA sibukkan kebelakangan ini. Yang tak berapa tau, takpe. Jangan susah hati. Insya Allah, bila berkesempatan MPA akan ceritakan apa la yang sibuk sangat tu yer.

Buat permulaan ni, MPA kongsi gambar dulu ek.


Rasanya dapat agak kot apa bendanya yer.

P/S : Insya Allah, MPA akan mula terjah blog sahabat-sahabat MPA. Banyak betul 'hutan' BW ni. 
Harap-harap tertunailah hendaknya.

4 comments:

  1. Hehe takpe MPA, uruskan mana yang patut diutamakan dulu.. tak lari belog dikejar :D
    P/s: rasanya 1st time datang sini.. tertarik dengan bahasa kiasan entri ni, hehe..

    ReplyDelete
  2. Semoga segalanya dipermudahkan

    ReplyDelete
  3. adaaaaa kenduri laaaah.. kalo telur rebus dapat time kenduri memang extra sedap..
    tak tau kenapa.. berkat hehehe.. mesti berebut nak makan ngan mak..

    rajinnye berkemas.. CT nanti nak sort barang2 nak recycle..

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab