Thursday, February 12, 2015

Rezeki Cabutan Bertuah

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png
Alhamdulillah
Ini cerita 2 minggu lepas tapi dapatnya baru semalam. Macamni, 2 minggu lepas, ada cabutan bertuah anjuran Kelab Sukan dan Rekreasi, tempat MPA kerja. Memang rutin setiap tahun aktiviti cabutan bertuah ni. Macam-macam hadiah disediakan. Untuk tahun ni, hadiah utama LED Tv. Berapa inci tak ingat pulak. Pasal dah lama. Tahun lepas rezeki MPA Philips Hair Dryer.
Alhamdulillah, tahun ni MPA dapat :

Halogen Convection Oven

Bermulalah pencarian resepi. Selalu cari resepi kat My Resepi. Macam-macam ada. Kalau ada yang bermurah hati nak rekemen, meh rekemen kat MPA. Sahabat blogger jangan kecik hati pulak yer. Ada juga beberapa resepi yang dah MPA ambil untuk dicuba. Bolehla cuba kat oven ni pulak. Untuk masak secara komersil, MPA belum yakin lagi. Lagipun kan kerja. Jadinya, nak mencuba resepi best-best tu cuma hujung minggu jela. Nanti hasil daripada oven ni MPA share yer. Jangan harap yang gempak-gempak, udah la yer. Sebabnya MPA bukan expert memasak pon. hihi
P/S : minta maaf pada sahabat semua sebab MPA kurang BW kebelakangan ni disebabkan tuntutan perhatian pada perkara yang lebih penting yang akan berlaku hujung bulan ini. Insya Allah, MPA akan sedaya upaya balas kunjungan kalian. Terima kasih banyak-banyak kerana sudi support MPA lagi. Doakan segala urusan MPA dipermudahkan yer. 

7 comments:

  1. Wah seronoknya MPA..rezeki dapat oven..lepas ni boleh la baking..buat cheese cake leleh...hihi..selamat mjlnkan tugas dan semoga dipermudahkan..

    ReplyDelete
  2. menarik convection oven ni..bolehlah try buat pizza ke

    ReplyDelete
  3. Wahh alhamdulillah.. Tahniah MPA.. :) :)

    ReplyDelete
  4. Wahh rezeki... alhamdulillah, tahniah!!

    ReplyDelete
  5. fuiyoooo ini menarik.. dapat free lagi berganda menarik..
    banyak menu barulah akak bleh explore ehehe..

    ReplyDelete
  6. Assalam MPA,
    bestnyer dapat oven tu
    iols memang dok bekenan sebab nakpak santek
    tapi dok tak terbeli lagik he3
    tahniah yer uols :)

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab