Wednesday, June 12, 2013

Blogger di Android

Alhamdulillah...
Assalamualaikum...

Rupanya blogger dah ada di android....kawan-kawan boleh download kat Google Play Store...kalau Samsung dan sangkatan la...tapi kalau Apple / IPhone, tak tau la tu...mama dah download...mana-mana yang mama post takde signature tu, dari hanphone la...


Tapi ada kelemahannya...yang mama perasan, kita boleh attach gambar macam biasa tapi kita tak boleh edit gambar tu maksudnya tak boleh nak edit posisi gambar tu...selalunya mama suka tangkap gambar guna handphone lepas tu...


Selalunya mama buat :
1. Mama create new post untuk mama dapatkan signature....mahal tu signature....(walhal tak bayar pape pon...hehehe)
2. Pastu mama upload la pic yang berkaitan dengan dengan post yang mama nak cite tu...
3. Pastu, kite bebel2...edit...last skali, publish...
Dah siap.

So, dengan teknologi canggih ni, rasanya makin ramai yang akan jadi blogger...selamat mem'blog' benda yang baik2 ye kawan2 semua...

Wallahu'alam



No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab