AFB Feed

Thursday, June 20, 2013

Trip ke A' Famosa - Part 2


Alhamdulillah...


Assalamualaikum...



Mama nak sambung cerita balik yer...petang, kami siap2 untuk dinner kat Cowboy Town...kata orang seronok sebab dapat tengok bunga api dan macam2 ada kat sana...ntahla tu...kite try tengok ye camne...hehehe



ni pintu masok cowboy town tu...


ni lak pintu masok ke dewan makan kami...

tak dan nak amik gambar...Amir meragam mintak dukung...dapat amik gambar yang ni jela...lagipon malam tu kami tak bergambar sangat kat sini...melayan kerenah Amir...tapi apa2pon best la gak...sempena family day...masa untuk meluangkan masa untuk keluarga...lagi2 kami ni bekerja dua2...jadi masa dengan Amir amatlah singkat sangat...

kadang2 cemburu jugak dengan mana2 ibu yang surirumah full time tu tapi disebabkan kekangan kewangan, mama gagahkan jugakla bekerja...maklumla, nak bayar hutang belajar tu yang tak abis2 lagi...sian lak papa nak tanggung sorang2 lak...huhuhu

melalut la plak...adush...


hasil tangkapan Amir, dapatla dia satu patung...nama patung ni Momo..heheh

pagi tu, mama sempat amik gambar view dari bilik kami...


cantik tak view dier?...mengadap tasik buatan...keliling tu tempat main golf kot sebab lapang je kan...mulanya ingat kabus sangat pagitu...bila dengar kat radio, sekali katanya jerebu la plak...risau gak takut2 Amir tak sihat balik...dia baru je sihat...


budak decik ni dah tak sabar nak balik...tunggu papa jap je...papa amik kete..kita tunggu kat lobby ni jap...


okla, that's all...we would like to say goodbye and thanks a lot for committee of OHANA 2013 for their commitment for bring us here, for A' Famosa's management and staff for their good service and lastly for my driver (papa) for spend his time attending the family day for mama and Amir...hehehehe

apa2pon, komen mama, memang best...tak rugi bawak family ke sini...sekali skala...


No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab