Sunday, June 09, 2013

Projek 1 -1

Alhamdulillah...

Bismillah...


Assalamualaikum...


Hujung minggu ni, mama ingat nak siapkan projek pertama tahun ni...almaklumla dah nak raya...harap-harap menjadi la,takla berhenti separuh jalan...huhuhu...projek pe lagi, pasang manik kat baju raya la...tahun ni bole la skit nak pasang banyak sikit sebab xde baby yang nak didukung...Amir dah besar kan...camne la yer raya tahun ni agaknya...Amir dah mula lasak ni...hehehe

Baju sehelai dah siap nenek Amir tolong jahitkan...sambung tangan dan badan jer...leher, hujung tangan dan hujung baju belom lagi...tu kje mama la tu...sian kat nenek...sah2 baju dia sendiri, cik ngah dan ucu, nenek yang kne siapkan...takpe2, alang2 mama buat ni projek mama la...hehe...oh yer,lupa nak story, tema kami tahun ni maroon...kome-kome tema kaler ape?...tema baju jela kami tahun ni...nak tema seluruh umah, tak  dapek la...takde dalam belanjawan 2013 atok...hehehe

Leher baju baru je siap...makan masa 1 hari setengah la gak...mana taknyer, time tido Amir jela yang boleh nak full time buat...dia dah bangun, bole buat gak...tapi sambilan / part time jela...harapan kalau nak full time...huhuhu...cita2 dah ada nak fully menjahit tapi macamna la yer...insya Allah,semoga dipermudahkan yer Ya Allah...

Pastu kalau ada masa terluang, projek tangan nya pulak...xpon badannya...harap dapatla siapkan...mana taknya, kadang2 hujung minggu sibuk melayan Amir...yela, tu jela masa mama ada untuk dia...hari kerja biasa ada masa untuk dia tapi limited la ataupon stail sekarang, special edition...hahaha...tapi special edition tu kalau mama EL atau MC la...hahaha...opst, at the moment tak bole lagi...tak cukup orang sekarang ni...
Okla beb, panjang lak bebel yek...almaklumla, kaum wanita...diberi keistimewaan disitu...hahaha...nanti ada yang udah beres, mama story mory yer...take care you alls...



















Wassalam

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab