Friday, June 14, 2013

Trip weekend ni : A' Famosa Resort

Alhamdulillah...

Bismillahirrahmannirrahim...

Assalamualaikum...

Insya Allah, esok (15.06.2013), mama akan bawak Amir ke A'Famosa Water World sempena Hari Keluarga company tempat mama kerja...siang nyer kami pergi ke water world, mandi manda kat sana...petang skit check-in kat hotel kat situ...malam lak g dinner kat cowboy town...keesokkan harinya (16.06.2013) baru la kami balik ke umah semula lepas breakfast kat clubhouse....malam ni startla aktiviti packing kami...

Doakan perjalanan kami ke sana diberkati dan dipermudahkan yer...aamiin...


Dalam minggu depan, mama cuba upload pic kami di sana (kalau tak tertinggal kamera lagi la macam tahun lepas...huhuhuh) dan cerita serba sikit kat sana...

Wallahu 'alam

4 comments:

  1. Best nye nk ikot blh...tecik2 dh g jln...best nyer lar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...rezeki anak...kita ni menumpang jer...company trip...klo xde,blom tentu merasa lagi...

      Delete
  2. Nk ikot...best nye tecik2 dh g jln2.. untung nye jd amir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...mudah2an dipermudahkan esok...insya Allah,ada rezeki cik ana, ntah2 g tempat lg bes...

      Delete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab