Friday, June 21, 2013

Jerebu

Bismillahirrahmannirrahim...
Alhamdulillah...
Assalamualaikum...

Jerebu melanda balik...lebih2 lagi sekarang monsun Barat Daya, angin bertiup dari Sumatera...Sumatera lak tengah terbakar...(dah macam ahli kaji cuaca je...hehe)...terasa xsedap je mata memandang...mana taknye,sekejap nampak terang, sekejap kelabu asap...

Cuaca macam ni tak elok berada kat luar...kene terperap jela...maaf Amir, mama & papa tak dapat bawak jalan weekend ni...nanti awak tak sihat plak...nanti mama usahakan we still have fun although we didn't go out...hehe

Apa2pon, sahabat2 jaga diri dan jaga kesihatan selalu...ni mama sharekan tips yang mama dapat daripada akhbar The Star hari ini...harap bermanfaat yerr...

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab