Tuesday, June 18, 2013

Trip ke A' Famosa - Part 1

Alhamdulillah...
Assalamualaikum...

Haritu dah bagitaukan kami nak ke A' Famosa...Alhamdulillah, perjalanan kami dipermudahkan olehNya dan tipula kalau takde kesulitan, tapi Alhamdulillah, Allah permudahkan kesulitan kami...terima kasih dan syukur hanya padaMu jua Ya Allah...


Kami gerak awal jugak, dalam kol 9 kot...konon dan ingat nak sampai lambat...rupanya, punctual kot...10.30pg dah sampai sana...tapi memang ikot itinerary kol 10.30 dah bole masok...means committee dah ada kat sana...so, angkut2 barang mana yang perlu, kami pon masok la...




ni pintu masok nak ke A' Famosa sana...


OHANA 2013...here we come...



ni la dia gelagat hero2 aku berendam...yang si kecik tu yang tak tahan....tak nak dipegang...dah macam budak besar, nak jalan sendiri...tiap kali ajak naik, memang sure nangis la...ni gelagat Amir dengan papa...ada dengan mama sebelum lunch tapi tak banyak...sebab kejap je...dengan papa, memang lama...hehehehe...rezeki Amir dapat merasa ini semua...Alhamdulillah...


Dalam pukul 3, dek kepenatan berpanas terik dan kepenatan bermain air, kami pon check-in la tempat penginapan...Alhamdulillah, tempat penginapan selesa...kami ditempatkan di Condo D'Savoy, yang memiliki 2 bilik...kami berkongsi dengan kawan sekerja mama, nasib baik anak kecik jugak...lebih kurang baya Amir...tapi budak perempuan...hehehe




papa tengah lepak dengan Amir tengok cite ape ntah kat ruang tamu condo


Okla, senang2 nanti mama cecita lak yang part 2 punya...




No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab