Tuesday, June 25, 2013

Candy Crush Saga

Alhamdulillah...Assalamualaikum...

Asyik cerita pasal jerebu je musim2 jerebu ni, kite cite pasal lain nak?...aku nak cerita pasal game yang tengah hangat diperkatakan dan tengah hangat orang main sekarang ni (actually aku pon salah seorang pemain game ni...hehehehe)...
Apa lagi, Candy Crush Saga la...


Game ni asalnya dari Facebook...dengan kebijaksanaan dema2 ni, boleh lak diupload kat smartphone...apa lagi...menjadi kegilaan orang ramai la...sampaikan dalam LRT orang ralit main...tu blom kire asal lunch hour je, masing2 tanya dan compete sapa paling hebat (means dapat naik level yang paling tinggi)...buat setakat ni aku lom kategori addicted lagi...yang bagusnya game ni, dia menguji minda dengan cara korang kene ada stategi main ni...kalau main hentam je, payahla nak naik level lain...


Sebenarnya setiap sesuatu tu ada kelebihan dan kekurangannya...kelebihannya menguji minda la...tapi kekurangannya, kalau addicted, semua keja tak jalan....tol tak?...mana taknya, asyik ngadap tu jer...


Sekali sekala layan bole la...hehehehe

2 comments:

  1. nasib su kureng main game..hihi
    kalau tak mmg mengadap ni je lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. janganlah mula terjebak...susah nak berhenti nanti...heeheheh

      Delete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab