AFB Feed

Tuesday, March 25, 2014

Brain test

Bismillahir Rahmaanir Rahim
Alhamdulillah

Tadi ni mama saja jela nak buat Brain test nak tengok banyak menggunakan otak bahagian mana.
Bila dah generate keputusannya, didapati :


Wow! hampir 75% ataupun 3/4 mama menggunakan otak kiri.
Waduh waduh...padan la susah sangat nak mengkreatifkan diri.
Tapi mama boleh juga akui mama memang suka merancang terutama hal keluarga.
Papa selalunya mengikut rancangan mama termasuklah balik ke kampung Perak. Tapi ada kala dia bagi juga cadangan mana-mana yang tidak bersesuaian.
Esok mama dah mula la merancang weekend nak buat apa dengan Amir terutama bila papa kena kerja. Hehe

Apa-apapun ini sekadar suka-suka. Nak percaya 100% pun tak boleh juga sebab mungkin keputusan boleh berubah (bole ke?)

Kalau yang berminat nak periksa, bole pergi SINI

Wallahuaklam

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab