Friday, March 28, 2014

Semoga dipermudahkan

Bismillahir Rahmaanir Rahim
Alhamdulillah

Selamat pagi semua.
Mama sekarang dah kene transfer ke salah satu site lagi di area KL.
Jadinya, dalam tengah nak belajar macam-macam benda, tu yang mama senyap je semalam.
Mama mula transfer ke sini dari hari Rabu.
Kalau perasan, mama publish Wordless Wednesday dah lambat dah.

Insya Allah, kalau tak malam, weekend mama akan BW sahabat-sahabat mama ye.
Buat sementara ni, mama nak biasakan diri dulu dengan tugasan serta keadaan sekeliling.
Biasala, lain tempat, lain ragam dan keadaannya.

Mohon sahabat-sahabat mendoakan urusan mama di tempat baru dipermudahkan ek.

Sumber : Facebook

Wallahuaklam

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab