Thursday, March 13, 2014

Comment Box Missing

Bismillahir Rahmaanir Rahim
Alhamdulillah
Aduhai, dari semalam blog mama meragam la pulak.
Sedih rasa hati dah ni.
Mana taknya, semalam cuma update entry je, tiba-tiba ada sahabat mama yang bagitau mama 
- tak dapat nak komen sebab komen box takde.
Dah usahakan macam-macam tapi tak berjaya.
Akhirnya, mama jumpa solution, buat kat post satu-satu melalui 'OPTIONS'.
Kat OPTIONS tu jumpa yang 'Readers Comments' jadi hide.
Banyak dah tu post, nak kne buat satu2 ke. Nangis camni. T T

Lagi satu, yang kat setting, mama takde box ni tau :


Ada yang no 1 tu je, Comment Location
Aduyai, nape ek? Bole sahabat-sahabat mama tolong macamana nak settle?

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab