Saturday, March 29, 2014

New Workstation

Bismillahir Rahmaanir Rahim
Alhamdulillah


Entry yang lepas mama ada bagitau kan yang mama dah kena transfer ke site office area KL.
Ni la workstation mama sekarang. Baru lagi agak kemas la. Tunggu la sikit lagi.
Setakat ni mama ok lagi, tapi akan datang tak tau la kan.

Kat sini agak berbeza dengan site yang lama sebab kat sini macam-macam report nak kena buat.
Call masuk memang kurang. Selalunya hujung dan awal bulan memang kat sini sibuk.
Mama ke sini disebabkan menggantikan sahabat mama yang hari terakhir di sini.

Doakan mama kuat semangat dan dipermudahkan urusan di sini ye.
Mama rasa kurang yakin dengan diri sendiri pula bila ada kat sini.
Semoga rasa kurang yakin ini cepat-cepatlah terhapus.

Wallahuaklam

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab