Thursday, August 07, 2014

Jom Create Akaun kat Ummaland

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Alhamdulillah

Bersiar-siar tadi ni, terperasan sahabat kita, +Azhafizah Md Nor (http://www.azhafizah.com/) cerita pasal Ummaland kat SINI. Ummaland ni semacam facebook jugak tapi versi islamik. Korang boleh login samada guna Facebook, Twitter, Google dan lain-lain. Muka depan dia macam bawah ni :


Sebijik macam facebook kan?

Jadinya, mama pun create la akaun ummaland :


Boleh search dan add mama kat : http://www.ummaland.com/sitiaminahwahab/

Jangan malu-malu, add jer yer nanti.

Mintak maaf, mama tak berapa expert lagi. Tengah godek-godek korek-korek ummaland ni lagi. Tengok, kawan pon baru sorang. Hehe

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab