Friday, August 29, 2014

Salam Jumaat!!

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Alhamdulillah.

Salam Jumaat semua.
Dah Jumaat yer. Cepat betul masa berlalu.
Agak-agak mood semua orang macam bawah ni ke untuk hari Jumaat :

Sumber : Google

Wah, cuaca terang benderang hari Jumaat yer. Hehe

Apa-apapun, harini dikirakan sebagai hari terakhir untuk bulan ni (bagi yang tak kerja esok la kan).
Jadinya, pada yang ada dateline submit report atau yang seangkatan dengannya, rasanya mesti nak rancang habis baik punya rehat hujung minggu ni (mama memang nak rehat sakan hujung minggu ni, macam yang mama cerita semalam kat SINI...hehe) sebab mulai minggu depan, nak berperang siapkan apa yang patut (macam mama ni...huhu)

Okla, jom baca doa sebelum mula kerja yang mama pernah kongsi kat SINI pastu jom fokus pada apa persediaan yang patut buat untuk minggu depan (yang hujung minggu ni, nanti time rehat...hehe).

SELAMAT BEKERJA (walaupun mood mama dah separuh-separuh ni...)^_^

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab