Friday, August 29, 2014

Persediaan ke Penang ^_^

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Alhamdulillah.

Aduhai, excited dah ni. Harap-harap takde yang boring lagi yer.
Kalau ada yang rasa-rasa loya tu, sediakan bekas atau plastik cepat-cepat.
Takut tak sempat nak tadah nanti. Hehehe

Serius, hati mama dah separuh tu, lebih sikit dah (yela tu, mau dah 3/4 ni...^_^).
Dalam sibuk-sibuk, excited nak pergi esok ni, banyak juga nak kena siapkan. Antaranya :

1. Pakaian - ni memang la...takkan nak beli jer...taula dah gaji...hoho

2. Kasut sukan - untuk pengetahuan, kat Escape memang mesti pakai kasut sukan. nak beraktiviti tak pakai yang sesuai ape cerita lak kan.

3. Duit - ni memang kena ada lah...sekarang semuanya guna duit...huhu

4. Klinik berdekatan - yang ini penting ni...dahla kat tempat orang, kalau ada klinik panel, lagi senang tapi kena tau gak kat ne...

5. Peta Penang - wah, sampai camtu skali...takdela, senang nak cari tempat menarik dan tempat makan best...

4. Senarai tempat makan - yang ni memang kena standby juga walaupun makan minum disediakan...nak la merasa keistimewaan masakan Penang

Okla, tu antara senarai pendek mama. Kalau ada yang sudi nak tambah senarai pendek mama ni, dipersilakan sangat-sangat. Mama memang alu-alukan sangat-sangat.

Alhamdulillah, lepas mama up entry pasal Penang semalam, ramai juga sahabat mama yang bantu. 
Antaranya :


Jom kenal-kenal dengan +Farida Badaruddin. nak g website yang dia cakap tu bole klik gambar atas tu je, takpon SINI.

Selain itu, +Juz Haira siap buat entry pendek lagi. Cayalah.


Jom kenal-kenal dengan +Juz Haira kat SINI.

Thumbs up la untuk semua. Memang supporting betul. Sharing is caring.  ^_^


No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab