Monday, January 04, 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png
Alhamdulillah
Segmen pertama buat blog ni untuk tahun 2016.

http://www.hasrulhassan.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

Rendah diri pada mulanya nak join segmen bro HH ni tapi kenapa nak tolak peluang baik yang bro HH ni tengah offer. Kalau fikir rendah diri, rasanya tak kemana pon kan? Target nak tambah follower ramai sangat tu, tidaklah tapi kalau dapat sampai ke 1k tu untuk penambah semangat untuk berblog tahun ni, jadilah ek. Nak target tinggi, takut tak tercapai, frust menonggeng pulak nanti. Seadanya la ek. Kalau tahun lepas, sangat-sangat merundum semangatnya. Mudah-mudahan semangat berblog demi follower membara tahun ni. Insya Allah.

Jom join. Sempat lagi ni. Klik kat banner yer kalau nak join.
All the best semua peserta. ^_^

Wallahua'lam

19 comments:

  1. wow..cantik blog ini...suka saya kunjung....saya daripada segmen yang sama,....keladi..salam perkenlan ya...saya follow blog ini...

    ReplyDelete
  2. Hi.. datang dari segmen yang sama. Dah follow blog mamapapaamir ya :-)

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  3. Selamat berjaya pada tahun 2016. Terus suksess

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan..singgahdan follow sini ^_^

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  6. Hai.saya singgah dari segmen yang sama.good luck ye..

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

    ReplyDelete
  7. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  8. Tahniah kerana tersenarai..saya masih menunggu pengesahan..hehe

    ReplyDelete
  9. Singgah dr segmen yg sama ^^ jom naikkan semangat terus berblogging ^^ salam kenal . Jemput singgah rumah http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
  10. Terima kasih sebb sudi join segmen yang saya anjurkan .. harap sedikit sebanyak membantu ye...

    All the best dalam dunia blog Malaysia

    Pakar SEO Malaysia

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  12. Moga berjaya.

    http://www.rolandjb.tk/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  13. all the best

    http://qasehederra.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama dan follow sini 507

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab