Thursday, May 12, 2016

Telefon penting sekarang ni

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Alhamdulillah

Sekarang ni telefon dah menjadi salah satu benda penting, mesti ada. Betul kan?
Bila takde tu, rasa serba tak kena betul.
Yela, nak telefon sapa-sapa tanya khabar atau apa-apa information pon susah.
Ginilah ceritanya, sebenarnya MPA ni tertinggal telefon dalam kereta.
Dah masuk dalam tren, baru perasan telefon tertinggal. 
Nak patah balik, dah terlewat, redah jela. Nak wat camne kan. huhu
Jadinya, harini sunyi sikit la sebab takde telefon.
Tapi nanti sekali tengok, ha, amik kau, berderet mesej semua (ye ke??)
Sekarang nak cari public phone pon dah susah.
Kalau ada pun, samada rosak atau dah takde rupa.

Walaubagaimanapun, sentiasalah beringat bawa telefon kemana-mana.
Dah bawa tu, jangan lupa tang bateri pulak yer.
Bawak tapi takde bateri, sama macam tak bawak la pulak, yer tak? Hihi

4 comments:

  1. Sy pun baru tertinggal HP baru ni.. Hehe

    ReplyDelete
  2. Sgt betul, skang susah nak cari public phone. Kalau takde henfon, susah jugak ekk. Mana la nak cari phone.

    ReplyDelete
  3. Yelah... Saya nie haa... List barang ape nak beli pun kat phone... Huhuhu...

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab