Monday, July 04, 2016

Perkhidmatan Star LRT terganggu

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png
Alhamdulillah
Memang rutin MPA setiap hari naik LRT pergi dan balik kerja. MPA perasan ada notis dalam LRT untuk pengguna LRT. Tapi tak sempat pula nak capture gambar. Jadi, MPA pun cari la kat website RapidKL dan jumpa ni :


Pada 7hb, 8hb dan 16hb July 2016 ni, Star LRT laluan Ampang akan ditutup sementara untuk kerja naiktaraf. Sekarang LRT dah sampai kat area Putra Heights. Dulu kalau area Puchong & Subang, yang ada cuma perkhidmatan komuter je. Sekarang dah ada LRT pulak. Bertambah mudah dan cepatla untuk ke Puchong dan Subang.

7hb & 8hb Julai 2016 tu mungkin tak ramai orang yang guna sebab kebetulan jatuh pada hari raya ke-2 dan ke-3. Tapi yang 16hb Julai 2016 tu, jatuh pada hari Sabtu minggu berikutnya. Jadi, perjalanan sangat perlu dirancang waktu tu. Kebetulan masih bulan raya, mesti ramai yang nak buat rumah terbuka, kan?

Beri perhatian ye pada yang menggunakan perkhidmatan awam, macam MPA sendiri ni. Harap-harap MPA pon tak lupa tentang ni. Insya Allah.

Wallahua'lam

2 comments:

  1. Kena war-warkan tu..
    semoga segala perancangan berjalan dengan lancar..

    ReplyDelete
  2. Terkenang ari tu aida naik lrt dgn ansk2 d kl.
    Best...

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab