Monday, July 04, 2016

Rezeki terpijak dan tak sangka

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png
Alhamdulillah
Tadi ni tengah belek dan tengok komen-komen daripada rakan blogger, terpandang ucapan tahniah daripada Kak Mia Liana. Eh, kenapa kak Mia tiba-tiba ucap tahniah kat blog tengah bertatih jatuh bangun ni. Konfius jap. Sekali bukak ke blog kak mia di SINI, baru tau rupanya blog MPA ni terpilih untuk diletakkan di bloglist kak mia la.
Rasa terharunya. Ni gara-gara join Segmen 12 jam Bloglist #21 Mialiana.com bulan lepas la ni. Hujung bulan haritu MPA ada join. Macam sebelum-sebelum ni, MPA sekadar support rakan blogger di samping berkenal dan kunjung-mengunjung blog lain. Tak sangka pula boleh terpilih untuk bloglist kak mia. Terima kasih banyak-banyak kak mia.
Masa tahun 2014 dulu, rajin juga join segmen sana sini, termasuk segmen kak mia anjurkan. Tahun lepas dan tahun ni, memang banyak sangat kurangnya. Nak komitmen macam dulu, belum boleh lagi sebab ada perkara perlu diutamakan.
Kepada sahabat blogger kak mia, sis maria firdz dan sis sue haida - terima kasih banyak-banyak senaraikan blog ni dalam bloglist kalian. Ini pun saya dapat tau bila saya tengok statistik. Kepada sahabat yang tidak dapat MPA sebutkan di sini, meh PM MPA di rinoa.rider@gmail.com untuk MPA sebutkan sekali dan terima kasih banyak-banyak juga senaraikan blog ini dalam bloglist kalian. Mudah-mudahan sahabat-sahabat MPA murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Insya Allah.
Wallahua'lam

3 comments:

  1. Alhamdulillah tahniah yer...nini da lama tak join segment segment ni

    ReplyDelete
  2. Lama juga saya pun tak join segmen macam ni.

    Selamat Hari Raya Mama Amir dan famili. =)

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab