Sunday, August 18, 2013

Amir - in many ways

Bismillahir Rahmannir Rahim
Alhamdulillah
Assalamualaikum

Saja2 je ngada2 amik gambar anak bujang sorang ni guna application Camera 360...best jugak application ni...mana muka yang banyak lopak (sori pada mana2 yang terasa...muka aku pon banyak lopak) bole settle dengan camera 360 ni dengan pilih effect Magic Skin...tak caya korang cuba la...memang licin muka berseri2...hehe

kalau nak download, just pergi kat Google Play Store...pilih yang free...ada kat sana...tak salah kalau nak cuba dulu...kalau tak puas hati, boleh Uninstall jer...

Wallahua'lam

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab