Monday, August 05, 2013

Cuti Raya

Bismillahir Rahmannir Rahim
Alhamdulillah
Assalamualaikum

Boringnyer harini kerja sorang2...kawan2 ramai yang dah mula bercuti...ada yang dah kat kampung pon...

Pagi tadi pergi kerja pon dah tak banyak kenderaan dan tak banyak orang dalam LRT...harap2 balik ni pon sama la ek...rasa malas pulak nak bersesak2...

Kalau tak salah, makin ramai yang akan bercuti mulai esok dan seterusnya...bagusla balik awal2...kasi can kat kami ni yang balik lewat sikit balik dengan tenang ek...hehehe

Wallahua'lam...


disebabkan boring, kawan aku ajak layan balik cite ni, Kyo Kara Maoh (God Saves Our King)...dulu masa ada channel ASTRO Animax tu, aku layan cite ni...hehehehe

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab