Friday, January 23, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png


Jom join meriahkan segmen Farah. Boleh klik banner atas atau SINI

Kenal dengan Bubblynotes ni MPA tak ingat la pulak bila tapi yang pasti sebelum adanya Ash dan pada permulaan MPA berblogging. Minta maaf ya Farah, tak berapa ingat pulak bila tu. Dulu mulanya ingat Farah ni tua daripada MPA dan Farah pula ingat MPA tua daripada dia sebab membahasakan diri kakak. Rupanya kami ni sebaya. Hihi

Secara keseluruhannya, MPA suka berkunjung ke Bublynotes sebab banyak info dan tips yang Farah kongsikan lebih-lebih lagi bila dah ada Ash ni. Sebenarnya suka tengok Farah sebab pipi dia yang chubby. Rasa geram nak cubit-cubit je. Boleh Farah? Hihi

Jom ramai-ramai join segmen Farah. Kita kasi support sahabat-sahabat kita. ^_^

6 comments:

  1. Blogger sis farah ni memg peramah kan

    ReplyDelete
  2. sis suka tgk matanya yang booolat itu ...

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana sudi join mini GA Farah, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  4. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab