AFB Feed

Saturday, January 24, 2015

Time with Family

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png
Alhamdulillah

Selamat berhujung minggu semua. Semestinya masa yang sesuai untuk dihabiskan bersama keluarga.


Time to turn off the iPAD,
Put away the smart phone,
And just enjoy being where you are when you are with your FAMILY!

MPA minta maaf bila hujung minggu MPA memang kurang sikit up entry. Kalau ada pun, samada auto publish, atau MPA dah siap karang semua dah, tinggal online kejap je untuk publish. Lain orang lain caranya, tapi bagi MPA pula seorang ibu bekerjaya, hanya pada hujung minggu sahaja MPA dapat luangkan masa lebih dengan keluarga. Untuk hari ini, kami tak kemana sebab Papa Amir kerja harini sampai petang. MPA, Amir dengan atok Amir je kat rumah sebab makcik, pakcik dan nenek Amir sedang berjalan cari barang sikit. Rehat kat rumah pun best jugak, dapat kemas-kemas rumah disamping main dengan Amir.

Insya Allah, Amir tidur nanti MPA slowly BW sahabat-sahabat MPA. Banyak sangat hutang ni akibat kurang sihat baru-baru ni. Nantikan kehadiran MPA yer. ^_^

7 comments:

  1. smlah ngan iols
    hujung mggu mmg sepenuhnya untuk luangkan ms bersama keluarga
    time keje lah boleh bw or update blog..lau update pun maybe auto publish kan
    hehehe happy weekend

    ReplyDelete
  2. Sama jg dgn Sue, hjg minggu bz beli brg dapur, settlekan bil dan juga hal2 lain. Kdg2 bila malam baru sempat nak bw. Selamat berhujung minggu MPA ^^

    ReplyDelete
  3. Hai sis.. Keep well soon dear.. Lama kathy tak singgah sini..

    ReplyDelete
  4. Selamat berhujung minggu MPA ^-^

    ReplyDelete
  5. Semoga kembali sihat MPA.. Meluangkan masa dengan keluarga lebih bermakna. =)

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab