Wednesday, January 14, 2015

Rindu "suatu ketika dulu"

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Pagi ni seorang sahabat lama MPA post gambar bawah ni :


Terus terlintas di fikiran MPA kenangan-kenangan lama. Tiba-tiba rindu pula dengan kawan-kawan lama. Apa khabar masing-masing agaknya. Mana yang rajin bersembang di group Whatsapp, tau la juga khabar berita. Yang ada dalam group, bolehla juga telefon bertanya khabar. Mana yang tidak tu, terfikir juga berita mereka. Hanya mendoakan semoga semuanya dalam keadaan sejahtera dan berbahagia selalu. Pernah suatu ketika MPA menitiskan airmata bila terkenangkan kenangan lalu. Bukan sebab ianya pahit, tetapi kerinduan tu yang menyebabkannya.

Tidak mustahil juga satu hari nanti akan rindu juga dengan rakan-rakan alam maya sini sebab tiada yang kekal di dunia ini. Ini bukan bermaksud MPA dah nak resign dari berblog. Uish, belum lagi. Banyak lagi nak belajar daripada sahabat-sahabat MPA yang ada kat sini ni.

Selagi hayat dikandung badan, Insya Allah, MPA akan ingat semua sahabat-sahabat MPA. Walaupun jarang berbual dan bertanya khabar, ingatan pada semua tetap ada. MPA mendoakan semua sahabat-sahabat MPA berjaya dan berbahagia samada di dunia, mahupun di akhirat.

P/S : minta maaf, mood sedih teringat sahabat semua...sobs...sobs...

10 comments:

  1. jangan laa sedih2 nnt sy pun sedih jg...

    ReplyDelete
  2. Jgn sedih2 Kak, begitula tda yg kekal kan.moga ukuwah prsahabatan kita kekal insyallah

    ReplyDelete
  3. wana pun dah lama lost contact dengan kawan2 masa sekolah dulu..sekarang ni cuma ada sorang ja BFF wana yang still masih keep in touch..

    ReplyDelete
  4. teringat kawan2 zaman sekolah dulu :)

    ReplyDelete
  5. Semoga bersama kita semua sentiasa beroleh kebahagiaan, kejayaan dan keberkatan dlm kehidupan ini... aamiin...

    ReplyDelete
  6. Sha masih ingat hampir semua kenangan2 zaman sekolah dulu... andai je boleh undur masa...

    ReplyDelete
  7. hehehe lately ada kawan yang amek inisiatif kumpulkan kawan2 sek rendah. sikit demi sikit lelama ramai dah berjaya dikumpulkan.. mula jugak mengimbau kenangan. cepatnya masa berlalu..

    ReplyDelete
  8. hehehe.. memang Mama tak approve komen ke ?

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab