Saturday, March 28, 2015

Happy Earth Hour

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Sumber : Google Image

Hari ini, 28 March 2015 akan diadakan Earth Hour, daripada jam 8.30 malam sehingga 9.30 malam.
Sahabat-sahabat join tak Earth Hour ni?
MPA tahun lepas join sebab kebetulan memang black-out kat kampung, tapi bukan sejam, ber-jam jugak la. Memang betul-betul Earth Hour masa tu. Hihi

Insya Allah, tahun ni join kot. Best jugak bergelap ni. Masa ni la kita nampak bintang terang betul di langit. Kalau tak percaya, jom buat malam ni. Dah tutup lampu tu, kita santai kat luar. Tapi hati-hati pulak dengan nyamuk yer. Hihi

Happy Earth Hour semua...^_^

6 comments:

  1. eh, dah terlepas dah pun... saya lepas baca ni baru tahu..

    ReplyDelete
  2. tak ingt pun dgn tarikh ni. hihi

    ReplyDelete
  3. Belum lagi pernah join aktiviti ni..bagus juga untuk meningkatkan kesedaran, kan

    ReplyDelete
  4. Wana x sempat join..sibuk mlm tu urusan kek..huhu

    ReplyDelete
  5. Saya di shah alam masa tu.. semua tempat bergelap.. :)

    ReplyDelete
  6. Mama join ? hihi CT kebetulan keluar rumah that night. jadi kira joined la kan ? hihi..

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab