Friday, March 13, 2015

Ramly Halal Kiosk di LRT Bandar Tasik Selatan

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Rasanya ramai yang maklum yang MPA menggunakan LRT pergi balik kerja.
Hari ini, lepas keluar LRT, turun je tangga, MPA ternampak :


Ramly Halal Kiosk

Sebelum ni nampak tapi tak bukak lagi. Baru bukak harini la ni. Bole tahan tengok orang tak putus-putus ni. Kalau macamni, bole la sesekali layan burger. 

Owh, lupa nak bagitau. Ni kiosk yang kat LRT Bandar Tasik Selatan. Yang tempat lain MPA tak pasti. Kalau ada yang tau ada kat tempat lain, share la dengan MPA. Sharing kan caring. Hihi

7 comments:

  1. Eh.. Dekat tu.. Blh beli la nnt...

    ReplyDelete
  2. Lmanya x gi cna, rindula turun naik lrt masa lya study kat cna dulu

    ReplyDelete
  3. paling dekat ngan rumah CT ada di RNR Gunung Semanggol..
    last week lalu pun dak buka lagi tapi sign dah naik.. hehehe boleh sama2 kita try nanti..

    ReplyDelete
  4. Alamak!!
    Kitew kerja sebelah tu pun tak tau la..
    Dah lama tak naik LRT ni...
    T petang nak skodeng lah.

    ReplyDelete
  5. Assalam siti,
    iols peminat tegar RAMLY he3
    tapi kat Penang takdak hat macam ni sob3

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab