Monday, March 16, 2015

Hari yang baik

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Alhamdulillah

Best betul pergi kerja harini. Jalan lancar je. Almaklum, cuti sekolah dah bermula.
Rasanya ada juga ibubapa yang ambil kesempatan bercuti sekali untuk bawa anak-anak bercuti. MPA tidaklah rasanya sebab Amir tak sekolah lagi.


Satu-satunya perbezaan antara hari yang baik dan hari yang buruk
ialah sama ada kita telah lakukan apa yang diberkati oleh Allah atau tidak.

SELAMAT MENJALANI HARI YANG BAIK SEMUA!! 

11 comments:

  1. memang seronok memandu di pagi hari, hari ini, walaupun isnin jalan smooth sahaja...

    ReplyDelete
  2. Moga hari ni lbh baik dri smlm ya kak

    ReplyDelete
  3. Moga hari ni lbh baik dri smlm ya kak

    ReplyDelete
  4. Insha Allah... Moga dipermudahkan urusan kita semua..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...selamat pagi. tadi terlambat keluar rumah pun masih sampai ofis awal seperti biasa. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. betul tu mama.. best je jalan arini. kalau nk lunch tghri lgi best sb tak bz dgn budak2 sek hehe.

    ReplyDelete
  7. ehehe selamat bekerja Mama =)
    mmg ramai le cuti.. masing2 nk bawa anak berjalan.

    ReplyDelete
  8. smoga hari2 yg mendatang adalah hari yg baik.. :)

    ReplyDelete
  9. Yeahh!!!
    Jalan tak jem..110km/jam kita bawa...
    hehehe tekan minyak jer.tapi tarik handbreak..hhehehe

    ReplyDelete
  10. lalukan sesuatu niat kerana Allah..mulakan dengan bismillah

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab