AFB Feed

Thursday, March 12, 2015

MATTA Fair Kembali

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Tadi ni ada seorang staf inform esok start MATTA Fair sehingga hari Ahad.


MPA tengok dekat website MATTA Fair, tiket masuk berharga RM 4 untuk dewasa dan percuma untuk kanak-kanak bawah 12 tahun. 

Siapa yang suka melancong tu, bolehla ke MATTA Fair. Dengarnya harga tiket penerbangan murah time ni. MPA tak pastilah sebab tak pernah ke sana. Mesti sesak kan?

Kepada yang akan pergi ke MATTA Fair, selamat mencuci mata. MPA tidaklah sebab tak minat tempat sesak-sesak ni. Lagipun takde perancangan lagi nak ke mana.

10 comments:

  1. Best juga kalau dapat tiket murah kan..lama dah x fly..last bulan Mac last year.. :)

    ReplyDelete
  2. macam menarik jer kan....SA nak terjah la

    ReplyDelete
  3. Blom pernah lg ke matta fair..x suka jg nk bersesak2 ni..

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi ke MATTA FAIR

    ReplyDelete
  5. wah..Tapi PWTC mesti mesti sesk kan.

    ReplyDelete
  6. pernah ke Matta Fair last year..yessmmg ramai sgt..harga tu mmg murah sikit dari buasa..byk sgt travel agent so perlu bijak memilih...thn ni sis JM x pegi kot matta fair tu....

    ReplyDelete
  7. Wah yg suka gi melancong.elok sgt ni blh grap yg murah2 hihi

    ReplyDelete
  8. boleh pergi sajalah cuci mata.. nak book tak ada peruntukan lagi..
    kang makan hati tengok orang book sana sini..

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab