Wednesday, March 11, 2015

Penasihat Bulanan bulan January 2015

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Alhamdulillah.

Akhirnya selesai juga, dapat MPA keluarkan list 'Penasihat Bulanan untuk bulan January 2015'.
Minta maaf banyak-banyak buat semua. Memang MPA akui lambat sangat. Bukan sangat, dah tahap sangat-sangat. Patutnya keluarkan bulan February tapi bak kata orang putih :
Better late than never.
Betul tak? Huhu

Okla, berikut adalah Penasihat Bulanan bagi blog ini untuk bulan January 2015 ialah :


Jom kita jalan-jalan ke blog mereka :





















Terima kasih banyak-banyak buat mereka semua dan juga terima kasih yang tidak terhingga buat pengunjung blog MPA yang biasa-biasa ni. 

Insya Allah, mulai tahun 2015 ni, MPA ingin menghargai mereka yang begitu rajin meninggalkan jejak di blog ini dengan sedikit cenderahati yang tak seberapa. 
Sudilah kiranya mereka yang tersenarai di atas email detail iaitu :

1. Nama Penuh 
2. Alamat Penghantaran 
3. Nombor Telefon 

kepada MPA di alamat email : rinoa.rider@gmail.com untuk proses penghantaran.

Untuk bulan February 2015, insya Allah MPA akan keluarkan tidak lama lagi. Insya Allah, mana tau ada rezeki kalian ke kan? Lagipun baru January, untuk 2015 ni ada banyak bulan lagi. Boleh la untuk berusaha.

Sekali lagi, tahniah buat semua yer.

13 comments:

  1. Ada dlm senarai di atas blog2 yg sue dah follow. Tahniah semua :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tersenarai juga.. T kasih MPA, in shaa Allah nnti saya emel. Tahniah juga kpd yg lain.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada yang rajin mengomen kat sini... saya tak terkejar lah kehebatan diorang...

    ReplyDelete
  4. wah..nampak nama wana di situ..terima kasih banyak MPA.. :D

    kejap lagi wana email ya

    ReplyDelete
  5. wah.. mama dah tak mungkin lagi jadi top pengomen.... jarang dapat bw sekarang.

    ReplyDelete
  6. aha...nama sis JM pun terselit kat situ...terima kasih Mama AMir...nanti sis JM email yek

    ReplyDelete
  7. Assalam MPA,
    waaaaaa
    tahniah uols listed
    he3
    nak jugaks

    ReplyDelete
  8. Tq Kak.nnt lya send detail.baru smpt bw cne

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat semua yang tersenarai.

    ReplyDelete
  10. ehehe nama CT kat atas hehehe.. bangga kejap *kembang idong*
    dah email dah.. Mama dah dapat kan ?

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab