Monday, December 22, 2014

Catch Up!

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Sumber : google

Alhamdulillah

Harini MPA akan mulakan tugas seperti biasa. Banyak nak kena catch up. Fuuhh!!!
Seriously, memang rindu waktu duduk di rumah, bersama dengan keluarga.
Walaupun seminggu lebih, tapi rasa seronok tu tak terkata jadi suri rumah sepenuh masa.
Lain orang, lain la ek pendapatnya tapi bagi MPA jadi surirumah walaupun sibuk 24 jam, tapi lihat anak membesar depan mata adalah nikmat yang susah nak digambarkan.
Pagi ni masa MPA nak pergi kerja, Amir dah mula meragam nak ikut.
Almaklumla dah seminggu lebih berkepit dengan MPA jer.
Nasib baik atok dan nenek Amir pandai pujuk, nak ajak Amir pergi sekolah Ucu untuk beli buku sekolah.

Okla kawan-kawan, time to catch up balik kerja yang dah terbengkalai ni.

Sumber : google

Semoga dipermudahkan urusan semua!!! ^_^

2 comments:

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab