AFB Feed

Thursday, December 11, 2014

Para Penasihat MPA November 2014

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png

Alhamdulillah
Rasanya ramai yang dah up pasal pengomen tegar blog masing-masing.
MPA baru berkesempatan nak update Para Penasihat MPA bulan November 2014 ni. Lambat betul kan? huhu

Okla, tanpa membuang masa, Para Penasihat MPA bulan November 2014 adalah :


Terima kasih banyak-banyak buat mereka yang sudi meninggalkan sepatah dua kata buat MPA.
Terima kasih juga kepada mereka yang lain juga tapi mereka-mereka di atas ni terlebih rajin.
Disebabkan mereka ni terlebih rajin, jom kita ziarah blog mereka :





















Sekali lagi, terima kasih banyak-banyak kepada semua. Kalau rajin tinggalkan komen, mana tau nama sahabat yang lain pulak yang naik bulan depan.
Jom kita BW blog mereka yang awesome ni...^_^

8 comments:

  1. Assalam mama amir,
    iols dah visit semua di ateh naaaaaa he3

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat mereka!
    Meriah blog dgn adanya komen dari kwn2 kan..

    ReplyDelete
  3. Ramai tuan/puan penasihat MPA yer... Dapat % tak? Hehe ^-^

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tersenarai juga.. T kasih Mama Amir & tahniah juga kpd yg lain.. :)

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab