Thursday, December 04, 2014

Reminder : The Big Bad Wolf Book Sale

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png


Alhamdulillah

Kawan-kawan, Big Bad Wolf kembali, bermula esok, 5 Disember 2014 dari jam 7 pagi
sehinggalah 16 Disember 2014 pukul 9 malam
bertempat di MIECC, The Mines, Seri Kembangan.


Kalau tak tau macamana nak ke sana, tanya je pada En Waze. Mesti dia boleh membantu.


Untuk info lanjut, kawan-kawan boleh pergi ke laman web Big Bad Wolf.

Kepada yang akan pergi nanti tu, selamat membeli-belah. 
Beli, beli jugak tapi jangan lupa baca pulak yer. ^_^

11 comments:

  1. ha ha ha, selamat membeli belah dan selamat jangan bazirkan duit...kalau agak-agak tak baca fikir dulu sebelum beli giteww...ye tak? ermm...tapi duit masing-masing, ikut suka memasinglah... he he he...

    ReplyDelete
  2. Wahh mula esok... menarik.. thanks sharing Mama Amir.. :)

    ReplyDelete
  3. salam. tq for the reminder! mmg tak sabar nak pegi Big Bad Wolf ni

    ReplyDelete
  4. Selamat bershopping buku.
    Penghabisan akhir tahun lah tu.

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat Mama..

    Thanks for the reminder...Apalagi..Jom pergi....

    ReplyDelete
  6. Bestnya. Kalau dekat mmg boleh jd hari2 pergi. Hehe. Ada blogger post, pukul 1 pg pun ada org lg. Nampak meriahnya.

    ReplyDelete
  7. hihi CT tak pegi tahun ni.. tapi kirim kat sepupu all sort of recipe books hehe.. ceyh konon nak masak le ni hahaha

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab