Saturday, December 06, 2014

Hujan

Bismmillahir Rahmaanir Rahim photo vectorbismillahpink2.png
Alhamdulillah
Pagi-pagi lagi area KL dah hujan, boleh tahan juga lebatnya.
Insya Allah, hujan rahmat di pagi hari.
Sumber : Facebook

Hujan-hujan ni, jom banyakkan berdoa, mudah-mudahan dimakbulkan Allah.

Bila hujan ni, rasa nak tarik selimut je tapi tak boleh sebab MPA kerja harini, halfday.
Jadi gagahkan dan kuatkan semangat la juga untuk kerja.

Kepada yang berkerja hari ini macam MPA, selamat bekerja. Kerja dengan ikhlas dan jujur ye.
Kepada yang bercuti, selamat bercuti dan selamat berehat.
Yang akan shopping hari ini, hati-hati yer dan mungkin boleh amalkan sikap berbelanja dengan bijak.

Take care semua...^_^

7 comments:

  1. Kat luar panas tapi redup..best cuaca macam ni..selamat berhujung minggu mama...

    ReplyDelete
  2. Assalam kak..kat terengganu tak hujan lak hari ni..huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Aamiin..hujan rahmat membawa berkat... mudah2an dimakbulkan segala hajat...

    ReplyDelete
  4. sukaaaa sebab sejuk ^^ tido lenaa

    ReplyDelete

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab