Monday, July 22, 2013

Jerebu lagi

Bismillahir Rahmannir Rahim
Alhamdulillah
Assalamualaikum
 
 Semalam diberitakan kat Melaka jerebu...harini tadi aku g solat kat Level 14, nampak KL dah makin kelabu asap...alahai, dugaan bulan Ramadhan ni...harap2 sempatla kami balik kerja sebab mask ada kat rumah....tak bawak...huhuhuhu
 
Semoga keadaan cepat pulih ke sedia kala sebab cadangnya kami nak balik Perak weekend ni...nak berpuasa kat sana...memang rutin kami setiap tahun untuk berpuasa kat kampung...sepatutnya awal Ramadhan haritu, tapi disebabkan jatuh pada tengah minggu, tak dapatla kami nak balik...kalau weekend, memang kami balik...tengokla, ada rezeki insya Allah, sambut puasa di Perak....
 
Harap2 jerebu yang 2nd round ni, takla melarat sampai ke raya...kalau tidak, susah nanti...huhuhuhu
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab