AFB Feed

Tuesday, July 23, 2013

Pesta Buku

Bismillahir Rahmannir Rahim...
Alhamdulillah...
Assalamualaikum...

Harini keluar je lif nak masok office, opocot!!...terkejut makcik...

Mana tak terkejut, semalam tak masok office, masok pon untuk punch card je sebab ganti orang...tau2 pagi ni depan office dah macam pesta buku gamaknya...

Waduh!!...bikin gawat...hehe

Belek punya belek, best gak buku2 yang dijual...macam2 ada...tapi buku english la...nak cari islamik memang tak jumpa la...harga pon murah2...tapi sayangnya, baru bapa haribulan dan bulan apa...btol tak?...

Kata senior aku, sampai jumaat ni...masalah problemnya aku gaji rabu.minggu depan...nak mintak dana dari papa, sian lak sebab weekend ni nak balik kampung...dah memang belanja dia yang keluar...

Takpela, rancang betol2, dapat 1-2 untuk Amir pon jadila...nak jugak tu...because I am book lover...kadang2 bising papa, buku banyak2 nak buat apa...kita buat perpustakaan...hehe

Wallahua'lam

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab