Thursday, July 11, 2013

Ramadhan pertama


Bismillahirrahmannirahim...

Alhamdulillah...
Assalamualaikum...


Alhamdulillah...dah lepas sehari kita puasa...macam2 ragam hari pertama puasa...klo traffic jam time balik tu, jangan kata la...memang teruk la...huhuhu

Aku kerja, sampai umah kalau biasa2 kol 6.30 - 6.45...semalam, kol 7 baru sampai...memang tak sempat masak...nak singgah beli pon, orang kata tinggal lauk kesian...huhuhu...

Nasib baik tinggal dengan orang tua...weekend turn aku dan adik beradik serve mak pulak...sian mak...


Alhamdulillah...banyak lauk untuk berbuka berkat jiran2 bagi...Alhamdulillah...
Amir sebelum berbuka dah start dulu...orang semua dah abis, dia tak abis2 lagi...haish budak ni, kalah orang puasa...hehe


~ Itulah dia ragam anak2...bila mereka dah besar, mesti kita rindu saat ini...semoga Amir menjadi anak soleh dan menjadi kesayangan penduduk langit dan bumi...aamiin...

Wallahu 'alam

No comments:

Post a Comment

Alhamdulillah...terima kasih atas komen membina anda... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Siti Aminah Wahab